Делилици - округлители

Делилици - округлители

Полуавтоматски делилици/округлители произведени по најнови светски стандарди. Наменети првенствено за драстично зголемување на ефикасноста на делење и формирање на тесто. Идеално решение за средни и големи производствени капацитети, за пекари и пицерии.

Модел Напон Моќност Тежина на парчиња Парчиња Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
DEL22 400V 3N 1000W 60-220gr. 22 670x600x2050mm 175kg.
DEL18 400V 3N 1000W 120-280gr. 18 670x600x2050mm 175kg.
DEL15 400V 3N 1000W 150-360gr. 15 670x600x2050mm 175kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.