Тостер за крофни

Тостер за крофни

Професионални Fortis® тостери за крофни. Изработени од инокс по ХАСАП стандарди. Прецизна регулација на температура и време.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
TOD6M 1.6kW 220V 1N 6 х 70mm 340x300x250mm
TOD12M 1.6kW 220V 1N 12 х 50mm 340x300x250mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.