Корпи за машина за садови

Корпи за машина за садови

Професионални корпи за машини за миење садови. Изработени од квалитетен материјал, издржливи и лесни. Лесно вклопливи за максимална заштеда на простор.

Модел Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
DR55-25 чинии, 25 прачки 500x500x100mm
DR55-64 чинии, 64 прачки 500x500x100mm
DR55-O отворен (чаши, садови) 500x500x100mm
DR55-C отворен (чаши, прибор, алат) 500x500x45mm
DR8-C корпа за прибор 427x208x151mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.