Машини за миење садови

Машини за миење садови

Професионални машини за миење чаши и садови. Изработени од висококвалитетен инокс 18/10 (AISI304) по најнови светски стандарди. Различни капацитети за кафе барови, мали, средни и големи ресторани како и специјализирани машини за пекари и прехранбена индустрија.

Дознај повеќе →

Модел Тип Моќност Димензија на корпа Циклуси Димензии (ШхДхВ) Лагер
FRD35 шолји + чаши 3.2kW 220V 1N 350x350mm 120" 400x470x610mm
FRD40 чаши + мали чинии 3.3kW 220V 1N 400x400mm 90", 120" 450x520x695mm
FRD50 чинии 4.7kW 400V 3N 500х500mm 120" 550x600x825mm
FRD40U чаши + мали чинии 6.2kW 400V 3N 400x400mm 90", 120", 180", OS, DC 500x520x715mm
FRD50U чинии 6.3kW 400V 3N 500x500mm 90", 120", 180", OS, DC 600x600x850mm
FRD50H чинии - проточна 8.5kW 400V 3N 500х500mm 60", 120", 180" / AC 730x820x1530mm
FRD100S црни садови, алат 9.3kW 400V 3N 550x700mm 60", 120", 180", 240" 650x845x1640mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.