Инокс колички за служење

Инокс колички за служење

Професионална ресторанска (келнерска) количка за послужување изработена од висококвалитетен инокс.

Модел Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
KS2S 2 нивоа 850x450x900mm
KS3S 3 нивоа 850x450x900mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.