Професионална хемија

Професионална хемија

Професионална и висококвалитетна италијанска хемија наменета за чистење и одржување на професионална опрема во ресторани, пекари, кафулиња и секаков вид на угостителски објекти. Нашата палета содржи концентрирани одмрснувачи, средства за чистење на подови и плочки, WC гел како и детергенти за машинско миење и полирање на садови и чаши со автоматско дозирање.

Шифра Опис Количина Лагер
FH110 детергент за машинско миење садови и чаши 10kg.
FH210 брилијант за машинско плакнење садови и чаши 10kg.
FH310 концентриран одмрснувач за шпорети, рерни, скари 10kg.
FH410 средство за рачно миење на садови 10kg.
FH510 средство за чистење на подови и плочки 10kg.
FH610 професионален WC гел 10kg.
FH710 средство за чистење стаклени површини 10kg.
FH810 средство за дезинфекција на подови и санитарија 10kg.
FH910 детергент за конвектомати авто. перење 10kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.