Даски за сечење

Даски за сечење

Професионални Fortis® HACCP даски за сечење од висококвалитетен полиетилен со висока густина (HDPE). Наменети за современи кујни кои работат по високи стандарди за контрола на безбедност во кујната. Бела - сирење, леб, универзална. Црвена - живо црвено месо. Сина - риба. Зелена - овошје, зеленчук. Кафеава - готвено месо. Жолта - живо пилешко месо, живина.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
DS50352 500x350x20mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.