Кутии за прибор

Кутии за прибор

Професионални кутии за прибор со четири прегради. Идеални за големи и мали ресторани како и мензи. Изработени од висококвалитетен PP.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
PKP4S 520x290x100mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.