Висечки инокс ормари

Висечки инокс ормари

Висечките ормари на Фортис се изработени од квалитетен инокс, наменет за прехранбена индустрија, целосно компатибилни со ХАСАП системот. Доаѓаат во различни димензии и два типа: О - отворени и Z - затворени со лизгачки врати.

Модел Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
VO12040O O 1200x400x650mm
VO10040O O 1000x400x650mm
VO15040O O 1500x400x650mm
VO10040Z Z 1000x400x650mm
VO12040Z Z 1200x400x650mm
VO15040Z Z 1500x400x650mm
VO18040Z Z 1800x400x650mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.