Плотни за палачинки

Плотни за палачинки

Професионални гасни плотни за палачинки. Изработени од висококвалитетни материјали по ХАСАП стандарди. Висока ефикасност на печење како и економичност.

Модел Моќност Напон Димензија на плотна Димензии (ШхДхВ) Лагер
GPP1 Qn 4kW TNG 30mbar ⌀400 450x540x300mm
EPP1 3kW 220V 1N ⌀400 450x470x230mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.