Аголни инокс маси

Аголни инокс маси

Аголни работните маси се изработени од специјален инокс (AISI304), наменет за прехранбената индустрија, целосно компатибилни со ХАСАП системот. Погодни за пополнување на агол во секоја работна просторија за максимална искористеност.

Модел Димензии (ШхДхВ) Тип Лагер
ARM9070L 900x900x850mm AISI304

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.