Kонвектомати

Kонвектомати

Ефикасни, интуитивни и моќни печки за пекари, слаткарници и кујни. Печете секаков тип на свежи пецива, лиснато тесто или квасни лебови и колачи. Капацитети од 4 до 20 тави според стандардот GN 1/1 или EN600x400mm. Нашите конвектомати се Ваш сигурен партнер во секоја пекара или кујна.

Дознај повеќе →

Модел Моќност Напон Капацитет Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
MCP4EXS 3.1kW 220V 1N 4xGN2/3 M 600x680x540mm
MCP4E 6.3kW 400V 3N 4xEN600x400 или GN1/1 M 750x720x540mm
MCP6 10.4kW 400V 3N 6xEN600x400 или GN1/1 M 850x1040x850mm
MCP10 15.4kW 400V 3N 10xEN600x400 или GN1/1 M 850x1040x1130mm
MCP6V 10.5kW 400V 3N 6xEN600x400 или GN1/1 Combi 780x850x830mm
MCP10V 15.7kW 400V 3N 10xEN600x400 или GN1/1 Combi 780x850x1200mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.