Затворени инокс работни маси

Затворени инокс работни маси

Робусни и квалитетни затворени инокс работни маси од висока класа - изработени од специјален инокс тип 18/10 (EN 1.4301 / AISI 304) засилени со јадро од водоотпорен MDF, наменет за прехранбена индустрија - компатибилни со HACCP системот. Заоблени ивици за лесно чистење, самолизгачки врати и нивелирачки ногарки за фино штелување на висина. 

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
ZRM12070S 1200x700x850mm
ZRM14070S 1400x700x850mm
ZRM16070S 1600x700x850mm
ZRM18070S 1800x700x850mm
ZRM20070S 2000x700x850mm
ZRM22070S 2200x700x850mm
ZRM24070S 2400x700x850mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.