Разладни салата станици

Разладни салата станици

Професионални разладни салата станици наменети за сериозни кујни, ресторани, бистроа и fast food ресторани. Висока ефикасност при припрема на свежи салати, со интегриран систем за ладење на големи садови, како и GN гастро стандрад во различна големина. Полиетиленската плоча за сечење доплнително го убрзува процесот на подготовка на намирници, допринесувајќи поголема ефикасност во работата. Висококвалитетни со 50mm изолација за заштеда на енергија. Комплетно изработени од инокс по НАССР стандарди.

Модел Моќност Напон Температура Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
RS9070 230W 220V 1N +2 ~ +8 °C 250l. 900x700x850mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.