Разладни станици БП

Разладни станици БП

Fortis® професионални разладни станици од висока класа изработени комплетно од инокс по НАССР станддарди. Идеални за секој ресторан, пицерија или fast food ресторан. Наменети за брз пристап на намирници и припрема на свежи салати. 

Модел Моќност Напон Температура Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
RS9070P 230W 220V 1N +2 ~ +8°C 250l. 900x700x1075mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.