Разладни работни маси

Разладни работни маси

Професионални моноблок разладни работни маси од висока класа изработени од инокс по HACCP стандарди - со заоблени ивици во внатрешноста. Опции со 2, 3 или 4 врати со внатрешен распоред според гастро стандард GN 1/1. Високо ефикасни со 50mm квалитетна изолација за заштеда на енергија и еколошки разладен медиум R290.

Модел Моќност Напон Капацитет Температура Димензии (ШхДхВ) Лагер
RRM13570 350W 220V 1N 344 l. +0 ~ +10 °C 1350x700x850mm
RRM18070 360W 220V 1N 390 l. +2 ~ +10 °C 1800x700x850mm
RRM22570 360W 220V 1N 520 l. +2 ~ +10 °C 2250x700x850mm
RRM24070 450W 220V 1N 680 l. +0 ~ +10 °C 2390x700x850mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.