Рерни на јаглен

Рерни на јаглен

Со Pira® рерните на јаглен можете да печете и грилате секаков вид на храна - ориз, месо, риба или зеленчук. Користете ги како скара на јаглен за сочно и вкусно месо или како рерна за печење на зеленчук, компир или ориз. Приготвената храна има совршено автентичен и уникатен вкус на ќумур.

Дознај повеќе →

Модел Капацитет Порции Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
70 LUX ED 60kg/h. 85/h. 800x650x690mm 187kg.
80 LUX ED 75kg/h. 115/h. 900x720x690mm 221kg.
90 LUX ED 110kg/h. 130/h. 1000x830x870mm 303kg.
70 LUX SD 60kg/h. 85/h. 700x620x690mm 155kg.
80 LUX SD 75kg/h. 115/h. 800x690x690mm 186kg.
90 LUX SD 110kg/h. 150/h. 900x800x860mm 275kg.
70 BLACK 60kg/h. 85/h. 710x620x690mm 146kg.
80 BLACK 75kg/h. 115/h. 800x690x690mm 175kg.
90 BLACK 110kg/h. 130/h. 900x800x860mm 256kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.