Топли купки

Топли купки

Професионални  гастрономски купни за хотели и ресторани. Опции во GN стандард со или без купола, тркалезни со стаклен капак како и купки за супа. Изработена од висококвалитетен инокс по HACCP стандарди.

Модел Тип Лагер
TK334 GN1/1 Eco
TK053 GN1/1 Купола
TK108T тркалезна
TK253S 2/1 за супа

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.