Филтри за вода

Филтри за вода

Професионални филтри за вода од австрискиот бренд BWT. Наменети за ресторани, пекари, кафе барови како и производствени погони. Ефикасна елиминација на бигор, висококвалитетно филтрирање на водата со помош на активен јаглен и прочистување од лоша миризба, лош вкус и бактерии. Најмодерна технологија на пазарот за петсистемско филтрирање и оптимизација на вода во угостителска индустрија. Идеални за еспресо апарати, вендинг машини, ледомати, комби конвектомати, печки со пареа како и за филтрирање на вода наменета за готвење и замесување на теста. 

Дознај повеќе →

Модел Капацитет Тип Лагер
BWT bestmax V, M, L, XL кафемати, вендинг машини, пекарски и гастро конвектомати, печки со пареа
BWT bestmax PREMIUM V, M кафемати, вендинг машини, вода за пиење
BWT besttaste S (40.000 литри) вода за пиење, вендинг машини, вода за замеси и готвење
BWT bestprotect S, V пекарски и гастро конвектомати, печки со пареа

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.