Bubble тостер

Bubble тостер

Fortis® ротациони тостери за bubble вафли. Изработени од инокс по ХАСАП стандарди. Прецизна регулација на температура и време.

Модел Моќност Напон Димензии (ШхДхВ) Лагер
TOV1HK 1.4kW 220V 1N 250x540x260mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.