Шок комори

Шок комори

Fortis® шок комори од висока класа изработени комплетно од инокс AISI 304. Внатрешност со заоблени ивици по HACCP стандарди за лесно чистење и одржување. Опремени со убодна сонда како и повеќе циклуси на ладење и шок смрзнување - нашите шок комори се идеално решение за сериозни пекари, слаткарници и ресторани кои имаат за цел да го подигнат нивото на својата работа.

Моќност Модел Капацитет Напон Ефикасност Димензии (ШхДхВ) Лагер
MXT7.20 7 x GN1/1 / EN600x400 1.3kW 220V 1N 20 kg (+90°C / +3°C) | 12 kg (+90°C / -18°C) 798x815x1025mm
MXT7.30 7 x GN1/1 / EN600x400 1.5kW 220V 1N 30 kg (+90°C / +3°C) | 18 kg (+90°C / -18°C) 798x815x1025mm
MXT10.35 10 x GN 1/1 / EN600x400 1.6kW 220V 1N 35 kg (+90°C / +3°C) | 18 kg (+90°C / -18°C) 798x808x1520mm
MXT14.40 14 x GN1/1 / EN600x400 2kW 400V 3N 40 kg (+90°C / +3°C) | 25 kg (+90°C / -18°C) 798x808x1900mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.