Држачи за нарачки

Држачи за нарачки

Алуминиумски држачи за нарачки и сметки наменети за професионални кујни, fast-food ресторани и станици за келнери. Висока ефикасност при организација на нарачки кои стигаат во кујна - при што се елиминира ризикот од заборавена нарачка или испорачана на погрешна маса.

Модел Должина Лагер
ADS30 30cm
ADS45 45cm
ADS60 60cm
ADS90 90cm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.