Бен мари

Бен мари

Професионални инокс бен мариа (топли купки) со стандардни гастрономски садови GN. Направени по ХАСАП стандарди.

Модел Напон Моќност Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
BM1 220V 1N 1.5kW 3xGN1/3 570x390x275mm
BM2 220V 1N 1kW 2xGN1/2 345x545x255mm
BM3 220V 1N 1.5kW 3xGN1/2 935x375x355mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.