Машини за лепење кеси

Машини за лепење кеси

Професионални машини за лепење на полуформирани кеси (3 страни) од PE и PP со презицна дигитална регулација на темепратура и брзина. Едноставни и робусни за мал, среден и голем обем на работа. Формираат совршен цврст вар од ~10-12mm. Опции за хоризонтално и вертикално лепење во зависност од потреби на клиенти.

Модел Напон Моќност Дебелина на кеса Ефикасност Димензии (ШхДхВ) Лагер
LK150 220V 1N 500W 20µ - 80µ / 6-12mm вар 0-12m/min. 800x400x305mm
LK150SD 220V 1N 620W 20µ - 80µ / 6-12mm вар 0-12m/min. 850x400x310mm
LK150SVD 220V 1N 620W 20µ - 80µ / 6-12mm вар 0-12m/min. 850x400x550mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.