Алуминиумски тави

Алуминиумски тави

Професионални Италијански алуминиумски тави за пржење изработени од висококвалитетен 99.9% чист алуминиум. Омилена алатка на многу шефови од врвни ресторани. Идеални за гасни или електрични рингли. Робусна иноксна рачка за совршена контрола. Можност за користење на тавите во рерна (за допечување).

Модел Дијаметар Тип Лагер
ALMA111B24 240mm стандард
ALMA111B28 280mm стандард
ALMA111B32 320mm стандард
ALSA111BS24 240mm тефлон
ALSA111BS28 280mm тефлон
ALSA111BS32 320mm тефлон
ATP28MTW 280mm тефлон, Wok

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.