Fortis® е бренд на нова високо квалитетна професионална опрема наменета за ресторани, пекари, слаткарници, HoReCa секторот како и помошна опрема за сите гранки на прехранбената индустрија.

Водени од сопственото долгогодишно искуство во прехрамебената индустрија, го создадовме брендот Fortis® кој директно ги рефлектира потребите на угостителски објекти и производствени погони од квалитетна опрема која е по пристапни цени, задоволувајќи ги најсовремените светски стандарди за квалитет и хигиена.

Зошто да се одлучите за Fortis®?

  • Најквалитетна опрема
  • Најдобри цени
  • Испорака од лагер за 24h.
  • Fortis® премиум гаранција
  • Експедитивен сервис и поддршка
  • Беспрекорна услуга

Нашата Мисија

Да понудиме нова најквалитетна и најсовремена професионална опрема за ресторани, пекари, слаткарници и HoReCa секторот по најпристапни цени во регионот - со обезбедена гаранција и експедитивен сервис.

Нашата Визија

Да станеме најпознат регионален бренд за нова професионална опрема за ресторани, пекари, слаткарници и HoReCa. Да изградиме фер, партнерски и лојален однос со клиентите. Да бидеме бренд на кој нашите клиенти ќе можат да се потпрат во секое време.

Квалитет

Професионална опрема произведена по најнови технологии и стандарди. Нашите производи се направени од квалитетни материјали и компоненти од познати брендови.

Цени

Загарантирано најдобри во Македонија! Почнете го Вашиот нов бизнис со значително помала инвестиција. Професионална опрема по неверојатни цени.

Сервис

Резервните делови и сервисирањето се од исклучителна важност, како би можеле да бидете сигурни дека нема да имате застој во работата. Нашиот експедитивен и квалитетен сервис Ви го гарантира тоа.

ХАСАП

Нашата опрема ги задоволува сите современи стандарди за квалитет, хигиена и контрола на критични точки при производство и обработка на храна.


Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.