Fortis® Гасна етажна печка

Сакате да ја намалите Вашата сметка за енергија потрошена за печење до неверојатни 60%?

Гасни печки - Fortis® Најекономичните и најквалитетни гасни етажни печки во Македонија!

Дознај повеќе →


Квалитет

Професионална опрема произведена по најнови технологии и стандарди. Нашите производи се направени од квалитетни материјали и компоненти од познати брендови.

Цени

Загарантирано најдобри во Македонија! Почнете го Вашиот нов бизнис со значително помала инвестиција. Професионална опрема по неверојатни цени.

Сервис

Резервните делови и сервисирањето се од исклучителна важност, како би можеле да бидете сигурни дека нема да имате застој во работата. Нашиот експедитивен и квалитетен сервис Ви го гарантира тоа.

ХАСАП

Нашата опрема ги задоволува сите современи стандарди за квалитет, хигиена и контрола на критични точки при производство и обработка на храна.


Fortis® е бренд посветен на градење долготрајни партнерски односи со своите клиенти.


Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.